Podzimní porcelánové slavnosti 2015
Podzimní porcelánové slavnosti 2015

Období: 4. 9. 2015 - 6. 9. 2015 Místo: Karlovy Vary

20. jubilejní ročník Podzimních porcelánových slavností chystá na 1. zářijový víkend porcelánka Thun 1794 a.s. Na prostranství před Grandhotelem Pupp bude možno v termínu 4. - 6. září 2015 nakoupit v 23 prodejních stáncích porcelán, ale taktéž sklo za mimořádně zvýhodněné ceny.

Po celý víkend je pro návštěvníky připraven doprovodný program v podobě živé hudby, bohatého občerstvení a bohatého programu pro děti. V Porcelánové školičce  si mohou děti vyrobit svůj vlastní hrneček, který bude na místě vypálen a poté si ho odnesou domů. Dále je pro děti připraven Dětský koutek se skákadly, soutěžemi či novinkou v podobě tetování na tělo. Největším lákadlem je každoročně pro všechny návštěvníky Slavností výstava "Prostřené stoly" v hlavním sále Grandhotelu Pupp. Formou vkusně naaranžovaných stolů společnost Thun 1794 a.s. prezentuje svoji současnou produkci vč. novinek pro tento rok. Porcelán na stolech vkusně doplňuje sklo Moser a dekorace karlovarské společnosti Dahlia. Celá akce je podporována Karlovarským krajem v rámci projektu Živý kraj, společnostmi Jungheinrich a Europe Easy Energy. Záštitu nad akcí převzala státní agentura CzechTourism.

V rámci Karlovarského folklorního festivalu jsou celé Porcelánové slavnosti doprovázeny vystoupeními folklorních souborů z celého světa - např. z Číny, Mexika či Nového Zélandu, samozřejmostí jsou soubory z Čechy, Slovenska a Moravy.

Srdečně zveme všechny Karlovaráky i návštěvníky lázeňského města na 20. Podzimní porcelánové slavnosti.

Otevírací doba:

pátek: 10:00 - 17:00 hod.        sobota: 9:00 - 17:00 hod.        neděle: 10:00 - 16:00 hod.

Provozuje: ASKPCR logo

Asociace je členem: Glass AllianceSPCR logo