Křehká krása 2018
Křehká krása 2018

Období: 9.8.2018 - 12.8.2018 Místo: Jablonec nad Nisou

Již sedmý ročník výstavy Křehká krása nabízí svým hostům shlédnout mnohé z krásných produktů, vyrobených v českých bižuterních a sklářských firmách. Návštěvníkům se nabízí jedinečná možnost výhodně nakoupit přímo od výrobců, pročež si tato událost našla své pravidelné příznivce hlavně v řadách marnivější části populace. Mnozí již v srpnu v Eurocentru řeší své vánoční nákupy.

Vedle ohromné nabídky bižuterie, skla a vánočních ozdob se výstava stává i příjemným místem, kde může strávit celá rodina značnou část dne. Doprovodný program výstavy umožňuje dospělým i dětem vytvořit si svůj vlastní šperk, namalovat vánoční ozdobu nebo si vyfouknout skleněný pohár.
 
V malém sále Eurocentra Muzeum skla a bižuterie představí unikátní výstavu nazvanou STO.P!, která přiblíží sto let proměn skla a bižuterie na sbírkových předmětech pečlivě vybraných z depozitářů této státní instituce.
 
Na letní scéně každý den celé odpoledne nepřetržitě hrají zajímavé kapely a v neposlední řadě je možno zde shlédnout celou verzi fenomenální módní přehlídky “Made in Jablonec 2018” s podtitulem 100 let Inspirace.
 
Děti v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Doprovodný program a seznam vystavovatelů naleznete na: http://krehkakrasa.cz/pro-hosty.html

Provozuje: ASKPCR logo

Asociace je členem: Glass AllianceSPCR logo